Bijna weer buiten zwemmen! Grote schoonmaak!

17 februari 2016

Op zaterdag 30 april opent zwembad De Sawn Doarpen haar baden weer! Van 10 tot 17 uur is iedereen van harte welkom de eerste baantjes te trekken. De toegang is deze dag gratis. Voor de jeugd wordt een spelcircuit uitgezet en worden mooie prijzen uitgereikt. Nadere informatie over deze dag, het aanschaffen van abonnementen en andere activiteiten vindt u in april op de websites, de gemeentelijke pagina in de Actief, in de huis-aan-huis folder en op de posters.

afbeeldhelp

 

De nodige voorbereidingen worden nu al weer getroffen. Zo moet het zwembad voor de start van dit seizoen schoongemaakt worden. Op zaterdag 2 april a.s. vanaf 9.30 uur willen we met zo veel mogelijk mensen de baden, de perrons, de kleedruimtes, het sanitair en de zonneweide gereed maken. Uiteraard wordt er op deze dag ook goed voor de inwendige mens gezorgd!

Opgave kan via info@laattrynwaldenzwemmen.nl of bij één van de bestuursleden (zie www.laattrynwaldenzwemmen.nl).

Wilt u/ wil jij ook helpen met de schoonmaak en/of de activiteiten in het voor- en naseizoen of tijdens de zomervakantie (bijvoorbeeld in het kader van de maatschappelijke stage)?

Dan horen wij dat natuurlijk ook graag!

Op zondag 15 mei 2016 bestaat ons zwembad 40 jaar! We willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan! Heeft u foto’s, documentatie, leuke anekdotes? Laat het ons weten!