Activiteiten

afbeeldhelp 

Wilt u/ wil jij ook helpen met de schoonmaak en/of de activiteiten in het voor- en naseizoen of tijdens de zomervakantie (bijvoorbeeld in het kader van de maatschappelijke stage)? Meld u aan!
Opgave mogelijk via info@laattrynwaldenzwemmen.nl of bij één van de bestuursleden (zie www.laattrynwaldenzwemmen.nl).

Activiteiten 2022:

BUIKGLIJDEN woensdag 20 juli
Met prachtig weer was het een geslaagde middag buikglijden.

Zwem4daagse – 28 juni t/m 1 juli
Elke avond tussen 18.00 en 19.30 uur zo’n 10, 20 of 40 baantjes zwemmen. Onder zeer zonnige omstandigheden hebben zo’n 120 deelnemers hun baantjes gezwommen en een mooie medaille ontvangen. Wat een gezelligheid in het zwembad.

SWIM en FUN week 7 juni t/m 10 juni
Een week vol leuke activiteiten in het zwembad en/of op de zonneweide. Zwemmen, spelletjes, eten, muziek en nog veel meer!

ONTBIJTZWEMMEN  vrijdag 9 september
Op de bijna laatste dag van het zwemseizoen nog even zwemmen vanaf 7.00 uur met daarna een lekker ontbijt.

SLUITING zondag 11 september 2022

Activiteiten 2021: Juni was de Swim & Fun maand waarbij op meerdere dagen spellen in en om het zwembad zijn georganiseerd. Vanaf 31 augustus t/m 3 september heeft weer de Zwem4daagse plaatsgevonden met zo’n 80 enthousiaste deelnemers. En op vrijdag 10 september werd met ontbijtzwemmen, koffie voor de zorgboerderijen en een hapje en drankje voor de schoonmaakploegen het seizoen 2021 afgesloten.

Activiteiten 2020: Wegens de corona maatregelen hebben we seizoen 2020 bijna niks kunnen organiseren maar op de valreep toch nog:  BUIKGLIJDEN woensdag 2 september
Met prachtig weer toch nog een middag buikglijden en de octopus in het water. Om 14.30 uur werd gestart op de zonneweide.