Activiteiten:

afbeeldhelp 

Wilt u/ wil jij ook helpen met de schoonmaak en/of de activiteiten in het voor- en naseizoen of tijdens de zomervakantie (bijvoorbeeld in het kader van de maatschappelijke stage)? Meld u aan!
Opgave mogelijk via info@laattrynwaldenzwemmen.nl of bij één van de bestuursleden (zie www.laattrynwaldenzwemmen.nl).

Activiteiten 2020: Op dit moment staan er geen activiteiten op de planning. Zodra er nog plannen zijn zullen wij informatie verschaffen.

Georganiseerde activiteiten 2019:

ONTBIJTZWEMMEN  en AFSLUITING vrijdag 6 september
Op de bijna laatste dag van het zwemseizoen was er ochtendgymnastiek vanaf 7.00 uur met daarna een lekker ontbijt. Stichting SWIM! bedankte daarna de Zorgboederijen op de koffie met oranjekoek voor hun schoonmaak en groenonderhoud. ’s Avonds werden haar andere vrijwilligers bedankt met een kleine bbq en een drankje.

BUIKGLIJDEN woensdag 17 juli
Ook dit jaar mocht het buikglijden natuurlijk niet ontbreken. Om 13.30 uur werd gestart op de zonneweide.

DAUWZWEMMEN vrijdag 12 juli
Om 6.00 uur ’s ochtends was men welkom in het zwembad voor de tweede editie van het dauwzwemmen. Na afloop kon er worden genoten van een heerlijk ontbijt verzorgd door SWIM!

PODDELOOP vrijdag 28 juni
De Poddeloop eindigt ook dit jaar weer in de Sawn Doarpen. Na de finish van de avondwandelvierdaagse mogen alle deelnemers tot 21.00 uur gratis zwemmen.

Zwem4daagse – 18 juni t/m 21 juni
Kom elke avond tussen 18.00 en 19.30 uur 10, 20 of 40 baantjes zwemmen. Opgave vooraf zal bekend gemaakt worden via de inschrijfformulieren. Deze avonden is het zwembad gesloten voor recreatief zwemmen.

SWIM en FUN week 4 juni t/m 7 juni
Een week vol leuke activiteiten in het zwembad en/of op de zonneweide. Een verrassing wat het iedere dag zal worden.

Ook Seizoen 2018 is weer succesvol afgesloten, onderstaande activiteiten hebben plaatsgevonden:

Ontbijtzwemmen en afsluiting zwemseizoen vrijdag 14 september !

Op vrijdag 14 september heeft weer het ontbijtzwemmen plaatsgevonden en werden de vrijwillige hulptroepen van de Zorgboerderijen op koffie getrakteerd met een heerlijke oranjekoek voor thuis. Op de avond werden de vrijwilligers van het voor- en naseizoen en de jeugdige hulptroepen van de zomervakantie in het zonnetje gezet onder het genot van een bbq. Ook wethouder Gelbrig Hoekstra en medewerkers van de Gemeente waren aanwezig.

Zeemeerminzwemmen in de loop van het seizoen is er een aantal malen zeemeermin zwemmen georganiseerd, dit was zeer succesvol.

Buikschuifbaan op woensdag 25 juli !

Op het veld bij het zwembad stond woensdag 25 juli een Buikschuifbaan en kon de jeugd zich weer uitleven. Door Sportstimulering Achtkarspelen/ Tytsjerksteradiel tezamen met het SWIM! bestuur werden er wedstrijden buikschuiven gehouden.

Vrijdag 20 juli dauwzwemmen en opende zwembad De Sawn Doarpen haar deuren om 6.00 uur. Alle vroege vogels waren er om een duik in het bad te nemen. Na het zwemmen stond er voor iedereen een ontbijtje klaar aangeboden door stichting Swim!: Laat Trynwâlden Zwemmen – zwembad Gytsjerk.

Boekenmarkt tijdens dorpsfeest op donderdag 12 juli !
Donderdag 12 juli weer een goed bezochte boekenmarkt mogen beleven bij Gytsjerk proeft, SWIM! dankt alle inbrengers en kopers van de boeken voor de ondersteuning in de strijd om ons prachtige zwembad open te houden ! Met elkaar komen we er wel, tige tank !

Zwem4daagse – 26 juni t/m 29 juni
Van dinsdag 26 juni t/m vrijdag 29 juni was er weer een zwem4daagse in De Sawn Doarpen. Aanmeldformulieren waren verspreid via de scholen en eventueel aan de balie van het zwembad. Tussen 18.00 en 19.30 uur konden er iedere avond 10, 20 of 40 baantjes worden gezwommen. Het bad was gesloten voor recreatief zwemmen. Prachtig weer getroffen, voor het eerst sinds jaren en daardoor een top deelname

Activiteitendag – woensdag 13 juni
Op deze dag organiseerden studenten van NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden een gevarieerde dag voor jong en oud met een leuke afsluiter voor iedereen ! Nadere informatie:

SWIM en FUN week 29 mei t/m 1 juni
Deze week was er elke middag tussen 14.30 en 16.00 uur een leuke activiteit in het zwembad of op de zonneweide. Het werd iedere dag een waar feest met als afsluiting op vrijdagavond 1 juni een disco !

Opening – 5 mei 2018
Zaterdag 5 mei opende Zwembad De Sawn Doarpen haar deuren vanaf 10.00 uur. In de meivakantie van 5 tot en met 13 mei lagen er verschillende spelmaterialen in het bad.