Activiteiten:

afbeeldhelp 

Wilt u/ wil jij ook helpen met de schoonmaak en/of de activiteiten in het voor- en naseizoen of tijdens de zomervakantie (bijvoorbeeld in het kader van de maatschappelijke stage)? Meld u aan!
Opgave mogelijk via info@laattrynwaldenzwemmen.nl of bij één van de bestuursleden (zie www.laattrynwaldenzwemmen.nl).

Activiteiten 2020: Wegens de corona maatregelen hebben we seizoen 2020 bijna niks kunnen organiseren maar op de valreep toch nog:

BUIKGLIJDEN woensdag 2 september
Met prachtig weer toch nog een middag buikglijden en de octopus in het water. Om 14.30 uur werd gestart op de zonneweide.

Georganiseerde activiteiten 2019:

ONTBIJTZWEMMEN  en AFSLUITING vrijdag 6 september
Op de bijna laatste dag van het zwemseizoen was er ochtendgymnastiek vanaf 7.00 uur met daarna een lekker ontbijt. Stichting SWIM! bedankte daarna de Zorgboederijen op de koffie met oranjekoek voor hun schoonmaak en groenonderhoud. ’s Avonds werden haar andere vrijwilligers bedankt met een kleine bbq en een drankje.

BUIKGLIJDEN woensdag 17 juli
Ook dit jaar mocht het buikglijden natuurlijk niet ontbreken. Om 13.30 uur werd gestart op de zonneweide.

DAUWZWEMMEN vrijdag 12 juli
Om 6.00 uur ’s ochtends was men welkom in het zwembad voor de tweede editie van het dauwzwemmen. Na afloop kon er worden genoten van een heerlijk ontbijt verzorgd door SWIM!

PODDELOOP vrijdag 28 juni
De Poddeloop eindigt ook dit jaar weer in de Sawn Doarpen. Na de finish van de avondwandelvierdaagse mogen alle deelnemers tot 21.00 uur gratis zwemmen.

Zwem4daagse – 18 juni t/m 21 juni
Elke avond tussen 18.00 en 19.30 uur 10, 20 of 40 baantjes zwemmen.

SWIM en FUN week 4 juni t/m 7 juni
Een week vol leuke activiteiten in het zwembad en/of op de zonneweide. Een verrassing wat het iedere dag zal worden.

Ook Seizoen 2018 is weer succesvol afgesloten, onderstaande activiteiten hebben plaatsgevonden:
Ontbijtzwemmen en afsluiting zwemseizoen vrijdag 14 september !
Op vrijdag 14 september heeft weer het ontbijtzwemmen plaatsgevonden en werden de vrijwillige hulptroepen van de Zorgboerderijen op koffie getrakteerd met een heerlijke oranjekoek voor thuis. Op de avond werden de vrijwilligers van het voor- en naseizoen en de jeugdige hulptroepen van de zomervakantie in het zonnetje gezet onder het genot van een bbq. Ook wethouder Gelbrig Hoekstra en medewerkers van de Gemeente waren aanwezig.

Zeemeerminzwemmen in de loop van het seizoen is er een aantal malen zeemeermin zwemmen georganiseerd, dit was zeer succesvol.

Zwem4daagse – 26 juni t/m 29 juni
Van dinsdag 26 juni t/m vrijdag 29 juni was er weer een zwem4daagse in De Sawn Doarpen. Aanmeldformulieren waren verspreid via de scholen en eventueel aan de balie van het zwembad. Tussen 18.00 en 19.30 uur konden er iedere avond 10, 20 of 40 baantjes worden gezwommen. Het bad was gesloten voor recreatief zwemmen. Prachtig weer getroffen, voor het eerst sinds jaren en daardoor een top deelname