Zwempas aangevraagd ?

2 mei 2016

Mensen die de afgelopen jaren een abonnement of een meerbadenkaart hadden konden kosteloos een nieuwe zwempas aanvragen.

Vanaf dit zwemseizoen wordt er namelijk in de Sawn Doarpen gewerkt met een nieuwe zwempas. Op deze persoonlijke zwempas kan net als vorig jaar een zwemabonnement worden gezet. U kon in april deze pas kosteloos aanvragen. Door een technische storing is bij de Gemeente niet alle informatie goed binnengekomen. Daardoor is naar iedere aanvrager maar één zwempas opgestuurd. Het kan zijn dat u ook voor andere gezinsleden een pas heeft aangevraagd, maar dat u deze niet thuis heeft ontvangen. Of u heeft helemaal vergeten om de pas(sen) aan te vragen.

Bij de kassa van het openluchtzwembad De Sawn Doarpen in Gytsjerk kunt u deze passen alsnog ophalen en uw abonnement of meerbadenkaart betalen. Neem uit voorzorg de oude pas even mee. Natuurlijk hoeft u ook nu niet voor de nieuwe pas te betalen.

Voor vragen kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar: info-desawndoarpen@t-diel.nl of telefonisch met 14 0511 .