Afsluiting zwemseizoen september 2015

25 september 2015

De vrijwilligers van de zorginstellingen uit Oentsjerk, Mûnein en Gytsjerk kwamen op vrijdagochtend 11 september voor een bakje koffie met gebak. Voorzitter Dolf Rodenhuis van SWIM! bedankte hen voor de fantastische inzet afgelopen seizoen! Super!

Op de avond in dit laatste weekend van het zwemseizoen organiseerden we een klein spelparcours in het diepe bad voor de jeugd. Zo’n 20 kinderen streden voor de snelste tijd op de glijbaan en de lange mat.

Om hen te bedanken waren zaterdagavond 12 september alle overige vrijwilligers van het afgelopen zwemseizoen uitgenodigd. Samen blikten we, onder het genot van een hapje en drankje, terug op dit seizoen en stonden stil bij het verlies van Freerk van der Werff, secretaris van SWIM! Een groot gemis. SWIM! neemt in oktober afscheid van Uilke Bakker en Paulus Hettinga. Bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren! Rinze Wiersma en Metske Hogerhuis nemen hun taken over. Ook komt Gerda Goris het bestuur versterken. Natuurlijk keken we ook vooruit; SWIM! organiseert in 2016 weer een schoonmaakdag. Dit maal een week vóór opening van het bad. Voor 2016 hopen we wederom op een goed bezocht zwembad en een zonnig zwemseizoen samen met alle vrijwilligers! Tot volgend jaar in april!